top of page

Security Awareness Training Kosten

In deze blog wil ik de aandacht vestigen op het belang van security awareness training voor MKB-bedrijven en de cruciale rol die het speelt in het beschermen van waardevolle bedrijfsinformatie. We duiken specifiek in op de vraag die vaak opkomt bij ondernemers:


0-10 medewerkers € 42 per maand


Deze training bevat: 1 offline training, 1 phishing test, maandelijks korte gratis video’s en quizzes.10-20 Medewekers € 83 per maand


  • Deze training bevat: 2 offline trainingen, 2 phishing tests en maandelijks korte gratis video’s en quizzes.


20-30 Medewerkers € 125 per maand


  • Deze training bevat: 1 live training, 1 offline training, 3 phishing tests en maandelijks korte gratis video’s en quizzes


30-100 Medewerkers € 166 per maand


  • Deze training bevat: Elk half jaar live training en elk kwartaal een phishing test en maandelijks korte gratis video’s en quizzes


100-200 Medewerkers € 332


  • Deze training bevat: elke maand een offline training een phishing test of een live training maandelijks korte gratis video’s en quizzes


Neem contact op met ons bij interesse: https://www.cyberon.nl/onze-formule


Security awareness training kosten

Waarom Security Awareness Training voor MKB-Bedrijven?


MKB-bedrijven zijn vaak het doelwit van cyberaanvallen vanwege hun waardevolle gegevens en soms beperktere beveiligingsmiddelen. Het trainen van medewerkers in security awareness is een proactieve benadering om de bedrijfsgegevens te beschermen en de impact van mogelijke aanvallen te minimaliseren.


security awareness training kosten

De Kosten van Security Awareness Training


Het is begrijpelijk dat MKB-ondernemers zich afvragen over de kosten van security awareness training en of het past binnen hun budget. De kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van het bedrijf, de branche en het gekozen trainingsprogramma.


  • 1. Grootte van het Bedrijf: De omvang van het bedrijf beïnvloedt direct de kosten van training. Grotere bedrijven met meer werknemers zullen over het algemeen meer investeren in training om ervoor te zorgen dat alle personeelsleden op de hoogte zijn van veiligheidspraktijken. Bekijk security awareness training als een investering in de toekomstige veiligheid van het bedrijf. De kosten van een inbreuk kunnen veel hoger zijn dan de kosten van preventieve training.

  • 2. Maatwerk of Standaardprogramma's: Onze trainingen zijn standaardpakketten, terwijl andere kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Maatwerk kan iets duurder zijn, maar het biedt wel gerichte training die direct van toepassing is op de bedrijfsomgeving.

  • 3. Online Training: Bij Cyberon bieden wij de mogelijkheid om de training te volgen in cursusvorm of via een live webinar. Dit kan volledig aangepast worden naar uw wens. Uit onderzoek is gebleken dat het risico op een hack vermindert kan worden met 72% door onze methode.security awareness training kosten

Is het de Investering Waard?


Hoewel de kosten van security awareness training een factor zijn, moet worden benadrukt dat het een investering is in de toekomstige veiligheid van het bedrijf. De gevolgen van een succesvolle cyberaanval kunnen veel grotere financiële verliezen met zich meebrengen dan de initiële kosten van training.


Door werknemers bewust te maken van cyberdreigingen en hen te voorzien van de nodige vaardigheden om deze te herkennen en te vermijden, wordt de kans op succesvolle aanvallen aanzienlijk verminderd. Dit kan resulteren in een verhoogde veerkracht van het bedrijf en uiteindelijk financiële besparingen op lange termijn.


Conclusie


Hoewel de kosten van security awareness training een overweging zijn, moeten MKB-bedrijven de langetermijnvoordelen en de bescherming tegen potentiële financiële verliezen in overweging nemen. Het investeren in de veiligheidstraining van medewerkers is niet alleen een bescherming tegen huidige bedreigingen, maar ook een waardevolle investering in de toekomstbestendigheid van het bedrijf. Veiligheid mag niet als kostenpost worden gezien, maar eerder als een noodzakelijke bouwsteen voor duurzaam zakelijk succes.


4 weergaven0 opmerkingen

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page