top of page

Spear Phishing Test

Wat is Spear phishing

Spear phishing is een gerichte vorm van phishing waarbij cybercriminelen specifieke individuen of afdelingen misleiden om gevoelige informatie te onthullen. In plaats van willekeurige berichten te sturen, gebruiken aanvallers persoonlijke informatie om de e-mails geloofwaardig te maken, vaak door zich voor te doen als een vertrouwde bron zoals een collega, baas of bekende instantie. Het doel is om het slachtoffer te verleiden om op schadelijke links te klikken of vertrouwelijke gegevens te verstrekken.

Wat doen wij

Bij Cyberon behoren wij tot een van de weinige partijen in Nederland die gespecialiseerd zijn in spear phishing tests. Onze gerichte aanvallen simuleren situaties waarin we ons bijvoorbeeld voordoen als de CEO of de IT-afdeling van uw organisatie. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor deze cruciale phishing tests? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Spear phishing test

Doel van de test

Met onze Spear Phishing Test bieden we een effectieve en realistische simulatie van phishingaanvallen, specifiek ontworpen om de kwetsbaarheden van je organisatie te identificeren. Onze test stelt je in staat om de bewustwording van phishing binnen je team te vergroten en hen te trainen in het herkennen van verdachte e-mails en links.

Wat levert deze dienst je op

Evaluatie beveiliging

Spear Phishing tests onthullen kwetsbaarheden in het beveiligingsbeleid en de technische infrastructuur.

Spear phishing test de incidentrespons, verbeteren de reactietijd van medewerkers en verminderen de impact van echte aanvallen.

Risico op een datalek wilt verkleinen

Spear phishing aanvallen kunnen leiden tot gegevenslekken, financiële verliezen en reputatieschade. Door regelmatig te testen, kunnen organisaties kwetsbaarheden identificeren en proactief maatregelen nemen om deze te verminderen.

Alert blijven

Door regelmatig spear phishing tests uit te voeren, blijven medewerkers alert en op hun hoede voor verdachte activiteiten. Dit helpt bij het voorkomen van onbedoelde klikken op kwaadaardige links.

Bewustzijn creëren

Medewerkers zijn vaak de zwakste schakel als het gaat om phishing. Door periodiek spear phishing testsuit te voeren, kunnen ze leren hoe ze verdachte e-mails en links moeten herkennen. 

Liever doorlopende training? Klik Hier

01.

Vul het onderstaande formulier in

02.

Geef aan in welke dienst u geïnteresseerd bent

03.

Wij nemen uw aanvraag in behandeling

04.

Wij nemen contact met u op om de dienst te bespreken

05.

We voeren onze dienst uit op het door u gewenste moment

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bedankt we nemen zo snel als mogelijk contact met u op

a not to bizzy picture about an cyber security e book in orange color.jpg

Ben jij nog niet overtuigd maar wel benieuwd hoe je jouw bedrijf direct een stuk veiliger kan maken

Ontvang nu onze unieke formule voor het creëren van optimale cyberbeveiliging voor het MKB

10 concrete stappen met praktijkvoorbeelden

Keer op keer bewezen, in elke branche

bottom of page