top of page

Cyberon | The New Standard

Cyberon staat voor het MKB, en wij zijn er om jouw bedrijf te beschermen tegen onverwachte financiële en reputatie schade. Door interactieve online beveiliging trainingen en praktische phishing tests helpen we jouw bedrijf het risico op een hack met 72% te verminderen. Wat ons uniek maakt is de persoonlijke benadering. Wij kunnen de training volledig aanpassen naar jullie wens.

Onze missie is om elk bedrijf ongeacht hun budget toegang te geven tot essentiële beveiligingsoplossingen.

 

Wij zijn gespecialiseerd in MKB bedrijven van 11 tot 200 medewerkers.

Gratis phishing test
Gratis phishing test

Na zelf slachtoffer te zijn geworden van oplichting voelde ik de diepgaande pijn van een financieel verlies. Vastbesloten om anderen dit leed te besparen nam ik het heft in eigen handen.

Hierdoor ben ik dieper de wereld van cyber security ingedoken. Na het afronden van de opleiding ICT engineer met specialisatie security ben ik gaan werken bij een ICT automatisering bedrijf.

Hier ervaarde ik hoe bedrijven gehackt werden en constateerde al snel dat dat vaak kwam door menselijk handelen. 80% van de cyber incidenten komt namelijk voort uit menselijk handelen.

 

Terwijl ik me verdiepte in de technische aspecten van de cyber security wereld ontdekte ik dat mijn ware passie bij de menselijke factor lag. Ik denk dat veel ondernemers zich niet bewust zijn van hoe groot aandeel de menselijke factor speelt op het gebied van Cyber security.

Voor mij lag daar het grootste potentieel. Door grondig onderzoek te doen naar het reduceren van dit risico, ontdekte ik dat de meest doeltreffende aanpak bestaat uit security awareness trainingen gecombineerd met praktische phishing tests.

Deze methode heeft bewezen dat het het risico op een hack kan verminderen met maar liefst 72%

Bent u benieuwd naar mijn diensten en wilt u uw bedrijf ook beschermen tegen onverwachte financiële en reputatie schade. Plan een kennismakingsgesprek in.

Kevin Bijl | Directeur Cyberon

bottom of page