top of page

Phishing Test Office 365

o365.PNG

Met onze Office 365 Phishing Test bieden we een effectieve en realistische simulatie van phishingaanvallen, specifiek ontworpen om de kwetsbaarheden van je organisatie te identificeren. Onze test stelt je in staat om de bewustwording van phishing binnen je team te vergroten en hen te trainen in het herkennen van verdachte e-mails en links.

Doel van de test

01

Bewustzijn creëren

Medewerkers zijn vaak de zwakste schakel als het gaat om phishing. Door periodiek simulaties uit te voeren, kunnen ze leren hoe ze verdachte e-mails en links moeten herkennen. Dit vergroot hun bewustzijn en helpt hen om cyberdreigingen te vermijden.

03

Trainingsmoment

Phishingsimulaties bieden een uitstekende gelegenheid om medewerkers te trainen. Ze leren niet alleen hoe ze phishing kunnen herkennen, maar ook hoe ze moeten handelen als ze een verdachte e-mail ontvangen.

05

Detectie van zwakke plekken

 Phishingtests onthullen kwetsbaarheden in het beveiligingsbeleid en de technische infrastructuur van een organisatie. Door deze zwakke plekken te identificeren, kunnen beveiligingsteams gerichte maatregelen nemen om de bescherming te versterken.

02

Verkleinen van risico’s:

Phishingaanvallen kunnen leiden tot gegevenslekken, financiële verliezen en reputatieschade. Door regelmatig te testen, kunnen organisaties kwetsbaarheden identificeren en proactief maatregelen nemen om deze te verminderen

04

Alert blijven

Door regelmatig tests uit te voeren, blijven medewerkers alert en op hun hoede voor verdachte activiteiten. Dit helpt bij het voorkomen van onbedoelde klikken op kwaadaardige links.

06

Evalueren van incidentrespons

Phishingsimulaties bieden een kans om de incidentrespons van een organisatie te testen. Hoe reageren medewerkers op een verdachte e-mail? Hoe snel wordt een incident gemeld? Deze evaluatie helpt bij het verbeteren van de reactietijd en het verminderen van de impact van echte aanvallen.

Office 365 Phishing Test

€ 750

Ex B.T.W.

Liever doorlopende training? Klik Hier

01.

Vul het onderstaande formulier in

02.

Geef aan in welke dienst u geïnteresseerd bent

03.

Wij nemen uw aanvraag in behandeling

04.

Wij nemen contact met u op om de dienst te bespreken

05.

We voeren onze dienst uit op het door u gewenste moment

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bedankt we nemen zo snel als mogelijk contact met u op

bottom of page