top of page

ICT ondersteuning Particulieren en ZZP

Ontvang uitgebreide ICT-ondersteuning op maat voor particulieren en ZZP'ers. Naast IT-support bieden we ook deskundige hulp bij het kiezen van de juiste laptop of desktop, volledig klaar voor gebruik en aangepast aan jouw behoeften. We werken met gerenommeerde merken zoals HP en Lenovo. Vertrouw op ons voor zakelijke cloudoplossingen, inclusief Office 365 en zakelijke e-maildiensten. Jouw ICT-zaken zijn bij ons in goede handen.

Persoonlijk advies

Profiteer van een persoonlijk aanspreekpunt voor uitgebreide Microsft ICT-ondersteuning ( Geen Apple ). Wij bieden snelle laptops of desktops die volledig persoonlijk worden beheerd en zijn afgestemd op Microsoft 365. Je kunt rekenen op support op afstand of op locatie en wij bieden hulp bij de gehele IT-werkplek. Al jouw ICT-zorgen zijn in goede handen bij ons. Wij factureren alleen voor de diensten die u bij ons afneemt. Voor day-to day support geen maandelijkse vaste kosten dus!

Office 365 integratie / ondersteuning

Met onze uitgebreide Microsoft 365-diensten, waaronder Office 365, OneDrive en SharePoint, bieden we een volledig cloudgebaseerde oplossing voor jou. Efficiënt samenwerken, productief werken en veilig documenten delen worden mogelijk gemaakt door naadloze implementatie en beheer van Microsoft 365-applicaties. Geniet van schaalbare cloudoplossingen zonder de noodzaak van dure on-premises infrastructuur. Ons toegewijde team staat klaar voor support zodat jouw organisatie het maximale uit Microsoft 365 haalt. Kies voor flexibiliteit, samenwerking en groei met onze uitgebreide cloudoplossingen voor jouw bedrijf.

Cybersecurity

Geruststellende bescherming tegen online cyberrisico's zoals hacking, phishing en ransomware. We bieden uitgebreide beveiliging met behulp van ESET antivirus en security software voor kwetsbaarheden. Jouw online veiligheid is onze prioriteit. Met onze expertise in cyberbeveiliging kun je met een gerust hart werken, wetende dat we alles hebben overwogen om je te beschermen tegen bekende bedreigingen.

WIFI Installatie

Betrouwbare wifi-toegang op en rond jouw werkplek met krachtige netwerkapparatuur van merken als Ubiquiti. Onze op maat gemaakte netwerkinstallaties bieden stabiele en snelle wifi-verbindingen die aan jouw behoeften voldoen. Veiligheid is onze prioriteit, daarom zorgen we voor een grondige netwerkbeveiliging om een snel én veilig netwerk te leveren. Geniet van probleemloos werken met onze professionele wifi-oplossingen en geavanceerde netwerkbeveiliging.

Back-up

Ontdek onze Active Backup for Office 365-dienst, waarmee we jouw Office 365-gegevens veilig en efficiënt beschermen. Met deze oplossing zorgen we voor regelmatige, automatische back-ups van al je e-mails, bestanden, agenda's en contacten in de cloud. Als experts in data beveiliging zorgen we ervoor dat je gegevens veilig zijn tegen onvoorziene gebeurtenissen, zoals ransomware of dataverlies. Geniet van gemoedsrust, wetende dat jouw waardevolle bedrijfsinformatie in veilige handen is.

Support op maat

Problemen? Stuur een mail naar support@cyberon.nl, Hierna volgt een automatische e-mail waarin je je je naam, e-mail, telefoonnummer en een omschrijving van het probleem of de vraag om advies kan achterlaten.

Wij zullen u zo snel mogelijk terug bellen, wilt u liever een afspraak inplannen? Dat is ook mogelijk via de link die wij in de mail mee sturen.

 

Ma-Vr 9-5, via mail. Snelle en betaalbare IT-support op maat. Onze dienst wordt gefactureerd tegen een tarief van €24.95 per probleem.

Wij hanteren een no cure no pay policy, dit betekend dat het bedrag automatisch terug gestort wordt mochten wij het probleem niet kunnen verhelpen.

 

bottom of page